Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Taros Kami

Qingdao Rui De Tai Metal Produk Co.Ltd

alamat

NO25, Yunxiao Jalan, Qingdao, Cina

telepon

Telepon: 86-18661631650

Tel: 86-532-88293060

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm
Sabtu: 10am mun 2pm
Minggu: Ditutup


WhatsApp Online Chat!