We bantuan donya akeh wiwit 1983

Babagan awake dhewe

Pabrik kita

Qingdao Rui De Tai Metal Products Co. Ltd iku sawijining perusahaan sing utamané Pabrik produk rigging. Our company is located in kutha ayu pesisir - Qingdao, kang gampang diakses, jejer to Qingdao lan kargo port wadhah, karo lokasi geografis banget. Our company wis Manajemen senior, teknisi profesional, fasilitas prodhuksi lebet nagari majeng, pengalaman sugih ing manajemen produksi, pasukan technical kuwat, cara test ngelmu lan sampurna lan dipercaya jaminan kualitas. We sing spesialisasine ing macem-macem rigging, kayata blok, turnbuckles, Load Binders, pancingan, bolts mripat lan perkakas, clipps tali kawat, thimbles, jangkar, sworo seru pancingan, chain anchor, Clamps lan rigging stainless steel. Kangge, kita bisa njupuk munggah bisnis Processing miturut gambar, conto lan bahan diwenehake dening pelanggan. Kanggo akèh taun produksi lan Manajemen, perusahaan kita wis tak dateng saka kita pelanggan karo prices cukup lan pangiriman pituduh barang. We wis menangaké pelanggan, ing ngarep lan luar negeri, karo kualitas dhuwur.

Product kita

♦ hardware rigging

♦ hardware rigging stainless steel

♦ hardware marine

♦ rentengan

♦ sworo seru pancing

♦ fitting listrik

♦ lan hardware liyane sing gegandhengan

Aplikasi Product

Gunakake kanggo Lifting lan nyambungake, fitting tali kawat, fitting Chain, fitting hardware Marine

Certificate kita

SGS

Equipment Produksi

mesin produksi majeng kalebu jinis gesekan mesin forging, wedhi mesin blasting, mesin thread lan mesin punching etc

f4ee1081
0ea41487
31334752
ba6be60e
cd49c5e6
201705260908517718665

Market Produksi

Kita pelanggan sing global, kaya Afrika, Eropa, Asia, Timur Tengah, Amerika Utara, Oceania, Tengah lan Amérika Kidul

layanan kita

Apa kita bisa nindakake iku minangka ngisor iki:

♦ Response cepet:

Reply priksaan utawa pitakonan ing 24 jam apa.

♦ Full Service Inggris:

Kadinas Experienced njawab kabeh pitakonan Panjenengan ing Inggris profesional lan lancar

♦ OEM & ODM:

Selaras ukuran, dawa lan desain kasedhiya.

♦ Creative One-Stop Solutions:

solusi eksklusif lan unik bisa diwenehake kanggo customer kita déning insinyur kita uga dilatih lan profesional.

♦ Service:

Good sawise-sales service, bantuan customer kanggo ngatasi masalah babagan products.Provide layanan remot.

♦ Quality:

QA wong profesional nggawe pengawasan ketat sadurunge pangiriman.

asas kita: kualitas dipercaya, competitive price, pengiriman pituduh.


Tampilan Online Chat!