Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Tentang Kami

Kilang kitu urang

Qingdao Rui De Tai Metal Produk Co. Ltd nyaeta hiji perusahaan nu utamana rancang produk rigging. parusahaan urang aya di kota geulis basisir - Qingdao, nu gampang diakses, padeukeut jeung Bandara Internasional Qingdao jeung kargo port wadahna, ku lokasi geografis alus teuing. parusahaan urang boga manajemén senior, technicians profésional, fasilitas produksi domestik canggih, pangalaman beunghar manajemén produksi, gaya teknis kuat, métode test ilmiah tur sampurna jeung dipercaya jaminan kualitas. Kami specializing di sagala rupa rigging, kayaning shackles, turnbuckles, beban binders, kait, bolts panon na mété, clipps tali kawat, thimbles, anchors, snap uli, ranté jangkar, clamps na rigging stainless steel. Samentara éta, urang bisa nyandak up bisnis processing nurutkeun kana gambar, sampel jeung bahan disadiakeun ku konsumén. Salila sababaraha taun produksi sarta manajemén, parusahaan urang geus ngagaduhan trust ti konsumén urang kalawan harga nu lumrah jeung pangiriman ajakan barang. Kami geus meunang konsumén, di imah jeung di mancanagara, kalawan kualitasna.

Produk kami

♦ hardware rigging

♦ hardware rigging stainless steel

♦ hardware laut

♦ ranté

♦ snap hook

♦ pas kakuatan listrik

♦ jeung hardware patali séjén

Aplikasi produk

Paké pikeun ngangkat sarta nyambungkeun, fittings tali Kawat, fittings Chain, fittings hardware Kelautan

bijil urang

SGS

Equipment produksi

mesin produksi canggih ngawengku tipe gesekan mesin forging, pasir mesin blasting, mesin thread na mesin punching jsb

f4ee1081
0ea41487
31334752
ba6be60e
cd49c5e6
201705260908517718665

Pasar produksi

konsumén urang téh global, kawas Afrika, Eropa, Asia, Timur Tengah, Amerika Kaler, Oséania, Tengah jeung Amérika Kidul

jasa kami

Keur naon urang tiasa ngalakukeun anu sakumaha di handap ieu:

♦ Tanggapan Gancang:

Bales panalungtikan Anjeun atawa patalékan dina 24 jam gawe.

♦ Full Service Inggris:

staffs ngalaman ngajawab sagala patarosan anjeun dina basa Inggris profésional sarta béntés

♦ OEM & ODM:

Ngaropéa ukuranana, panjangna jeung desain anu aya.

♦ Kreatif Hiji-gaul Leyuran:

solusi ekslusif jeung unik bisa disadiakeun pikeun nasabah urang ku insinyur urang well-dilatih jeung profésional.

♦ Service:

Alus sanggeus-jualan jasa, pitulung customer pikeun ngajawab masalah ngeunaan products.Provide jasa jauh.

♦ Quality:

QA jalma profésional nyieun inspeksi ketat saméméh kiriman.

Prinsip kami: kualitas dipercaya, harga kalapa, pangiriman ajakan.


WhatsApp Online Chat!