G450 HDG US Type Drop Forged Wire Rope Clamps manufacturers and suppliers | Rui De Tai
We bantuan donya akeh wiwit 1983

Clamps Rope G450 HDG US Koleksi Drop palsu Wire

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Detail produk

    1. Product Pambuka saka G450 HDG US Koleksi Drop Clamps Rope palsu Wire

    DETAILS

    US Koleksi Drop Clamps Rope palsu Wire

    • Size: 1/8 "- 3 1/2"
    • Material: campuran baja kanggo awak, baja karton kanggo U bolt
    • Lumahing: Galvanized, Hot Dip Galvanized (HDG), Painted, Teknik galvanis, Daromet lan liyane
    • Teknologi: palsu Meet syarat kinerja

    Federal Keterangan FF-C-450 TYPE 1

    12.jpg

    produk iki digunakake kanggo tali kawat

    drawing.png

    Meets utawa ngluwihi kabeh syarat ASME B30.26 kalebu identifikasi, ductility, faktor desain, mbukak bukti lan syarat suhu. Jahwéh, klip tali kawat iki syarat kinerja kritis kalebu urip lemes, situs impact lan materi traceability, ora ono dening ASME B30.26.

    2. Keterangan Produk AS Koleksi Clamps Rope Wire

    5.jpgItem: US Type Drop Forged Wire Rope Clamps

    5.jpgKoleksi: US Koleksi

    5.jpgMaterial: Body 45 # baja, U bolt punika Q235 baja

    5.jpgSize:saka 1/8 "kanggo 3 1/2"

    5.jpgLumahing: Galvanized, Hot Dip Galvanized (HDG), Painted, Teknik galvanis, Dacromet lan liyane

    5.jpgMOQ: 1000 bêsik

    5.jpgProduksi Kapasitas: 3 Kemas saben sasi

    3. Paket lan kapal saka US Koleksi Wire Clamps Rope

    5.jpgPacking: tas utawa karton cilik Gunny lan pallet utawa liyane selaras, utawa miturut sarat pelanggan '

    5.jpgShipping: dening kapal utawa dening online

    5.jpgSarat Pembayaran: pembayaran 30% ing advance utawa LC

    5.jpgWektu kiriman:  siji sing siji sasi

    5.jpgLoad port: port Qingdao utawa port china liyane

    1-1-111463.png

    4. Pambuka Company

    Qingdao Rui De Tai Metal Products Co. Ltd iku sawijining perusahaan sing utamané Pabrik produk rigging. We sing spesialisasine ing macem-macem rigging, kayata blok, turnbuckles, Load Binders, pancingan, bolts mripat lan perkakas, klip tali kawat, thimbles, jangkar, sworo seru pancingan, chain anchor, Clamps lan rigging stainless steel. Kangge, kita bisa njupuk munggah bisnis Processing miturut gambar, conto lan bahan diwenehake dening pelanggan.

    Workshop (Ana sing punching mesin, gesekan jinis mesin forging etc)

    2.png

    Test sadurunge pangiriman (Kudu nyoba WLL dening mesin testing tensile vertikal, test atose dening atose tester lan kekandelan test saka lumahing)

    3.png

    1. Tuku ranging supaya

    Follow munggah pesenan saka preparation materi kanggo delivery.Professional ing kapal, pangiriman cepet,

    dikempalken uga ing wadhah, adat reresik lancar, nelusuri barang saka plabuhan loading kanggo plabuhan panggonan.

    2. Produsèn Professional

    Specifications lan Marks bisa diprodhuksi miturut syarat pelanggan '.

    Kang ing lapangan iki kanggo 12 taun, wis hubungan apik banget karo pabrik.

    3. Pribadi Service

    Quality Assurance, prices cukup, layanan negara asal, pengalaman technical Staff,

    kinerja produk banget.

    4. Stock

    Ana saham darurat kanggo ukuran biasa perennially. Iki irit wektu kanggo sampeyan.

     

    Yen sampeyan duwe liyane Pitakonan, pls aran gratis kanggo hubungi kita minangka ngisor:

    Ann Zhang (manager Sales)

    Qingdao Rui De Tai Metal Products Co. Ltd

    Tel: 86 0532 88293060

    Ph: 86 18661631650

    Fax: 86 0532 88293060

    E-mail: ann@qdruidetai.com

    Web: www.rdt-rigging.com

    Skype: ann.zhang1987

    Whats app: 06 18661631650

     


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!