Hot Dip Galvanized G403 Jaw End Swivel manufacturers and suppliers | Rui De Tai
We bantuan donya akeh wiwit 1983

Dip Hot Galvanized G403 Rahang End putar

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Detail produk

    DETAILS

    G403 Rahang End putar

    • Size: 1/4 "kanggo 1 1/2"
    • Material: baja Carton
    • Lumahing: Hot dip galvanis lan liyane
    • Teknologi: palsu - sirep lan Tempered

    Meets syarat kinerja Federal Keterangan RR-C-271F, Koleksi VII, kelas 3, kajaba sing
    pranata dibutuhake saka contractor. Kanggo informasi luwih lengkap, waca kaca 452.

    12.png

    Cocog kanggo nggunakake chain

    drawing.png

    Load Ultimate 5 kaping Limit Load Makarya.

    Ketemu utawa ngluwihi kabeh syarat ASME B30.26 kalebu identifikasi, ductility, faktor desain, mbukak bukti lan syarat suhu.

    2. Keterangan Product saka G403 Rahang End putar

    Item: G403 Rahang End putar

    Koleksi: US Koleksi G403

    Material Hot Dip Galvanized G403 Rahang End putar: 45 # baja

    Gedhéné Hot Dip Galvanized G403 Rahang End putar: saka 1/4 "kanggo 1 1/2"

    Lumahing Hot Dip Galvanized G403 Rahang End putar: Hot dip galvanis (HDG) lan liya-liyane

    MOQ kanggo Hot Dip Galvanized G403 Rahang End putar: 1000 bêsik

    Produksi Kapasitas babagan Dip Hot Galvanized G403 Rahang End putar: 2 Kemas saben sasi

    Quality rega Competitive lan becik. perlu khusus pelanggan 'wis tampi

    3. Paket lan kapal saka G403 Rahang End putar

    Packing kanggo Dip Hot Galvanized G403 Rahang End putar: tas Gunny lan pallet utawa liyane selaras, miturut sarat pelanggan '

    Shipping: dening kapal utawa dening online

    Sarat Pembayaran: pembayaran 30% ing advance utawa LC

    Wektu kiriman: 1 wadhah siji sasi

    Load port: port Qingdao utawa bandar china

    11.png

    4. Pambuka Company

    Qingdao Rui De Tai Metal Products Co. Ltd iku sawijining perusahaan sing utamané Pabrik produk rigging. We sing spesialisasine ing macem-macem rigging, kayata s wivel, blok, turnbuckles, Load Binders, pancingan, bolts mripat lan perkakas, klip tali kawat, thimbles, jangkar, sworo seru pancingan, anchor chain, Clamps lan rigging stainless steel. Kangge, kita bisa njupuk munggah bisnis Processing miturut gambar, conto lan bahan diwenehake dening pelanggan.

    Workshop

    7.png

    Test sadurunge pangiriman

    5.png

    FAQ

     

    Q: Where is pabrik Panjenengan located

    A: pabrik Kita dumunung ing Jimo, Langkawi ,  China. It’s near to Qingdao port.You are welcome to visit our factory.

     

    Q: Carane aku bisa njaluk pabrik Panjenengan?

    A: pabrik Kita near airport Qingdao, kita bisa Pick sampeyan munggah ing bandara.

     

    Q: Yen aku kudu tetep ing panggonan kanggo sawetara dina, iku bisa kanggo Book hotel kanggo kula?

    A: Iku kesenengan kita, pesenan hotel kasedhiya.

     

    Q: Apa wektu pangiriman kanggo siji sing lengkap?

    A: Kita kudu bab 30 dina kanggo ngirim siji sing lengkap.

     

    Q: Bisa njaluk conto?

    A: W e  bisa sumber sampeyan conto kanggo free yen sampeyan mung kudu nyoba kualitas . Nanging sampeyan kudu mbayar kanggo daya Express.


     

    Welcome to tuku lan barang kita panas sade hot dip galvanis g403 rahang mburi urutan. Kita lagi siji saka manufaktur paling profesional lan anjog produk rigging lan supplier. Mangga dipun njaluk sample free saka kita lan kontak kita pabrik kanggo info liyane.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!