316 atawa 304 steel Steel U Bolts kalawan Washer jeung kacang

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian produk

    1. Pedaran ti 316 Atawa 304 steel Steel U Bolts Jeung Washer Jeung kacangan

    rinci

    Steel Steel U Bolts Jeung Washer Jeung kacangan

    • Bahan: steel Steel, SS304 atanapi SS316

    10.png

    Cocog jeung pamakéan kalawan ngangkat

    Ukuran (mm)

    Dimensi (mm)

    Beurat
    (lbs)

    A

    B

    C

    4

    4

    64

    30

    0,039

    5

    5

    80

    40

    0,07

    6

    6

    80

    40

    0.1

    8

    8

    60

    25

    0,14

    8

    8

    70

    35

    0,15

    8

    8

    80

    40

    0,16

    8

    8

    90

    50

    0,18

    8

    8

    100

    50

    0,19

    8

    8

    110

    70

    0,198

    10

    10

    90

    40

    0,41

    10

    10

    130

    55

    0,45

    12

    12

    150

    65

    0,78

    Spésifikasi 2. Produk tina steel Steel U Bolts Jeung Washer Jeung kacangan

    Cipondoh, Tangerang: Steel Steel U Bolts Jeung Washer Jeung kacangan
    Jenis: AS tipe
    Ukuran: ti 4mm mun 12mm
    Packing: PP bag + carton + pallet, or according to customers'
    Beban port: port Qingdao atanapi palabuhan lianna di Cina
    Pengiriman barang: ku kapal atawa ku hawa

    kualitasna, harga kalapa jeung layanan alus. kedah husus konsumén 'geus tampi

    Welcome to buy and wholesale our hot selling stainless steel jis type wire cable clamps. We're one of the most professional and leading rigging products manufacturers and suppliers. Please be free to get the free sample from us and contact our factory for more info.

    What we can do is as following

    Quick Response

    Bales panalungtikan Anjeun atawa patalékan dina 24 jam gawe.

    Full English Service

    staffs ngalaman ngajawab sagala patarosan anjeun dina basa Inggris profésional sarta béntés

    OEM & ODM

    Ngaropéa ukuranana, panjangna jeung desain anu aya.

    Creative One-Stop Solutions

    solusi ekslusif jeung unik bisa disadiakeun pikeun nasabah urang ku insinyur urang well-dilatih jeung profésional.

    Service

    Alus sanggeus-jualan jasa, pitulung customer pikeun ngajawab masalah ngeunaan products.Provide jasa jauh.

    Quality

    QA jalma profésional nyieun inspeksi ketat saméméh kiriman.

    FAQ ngeunaan Qingdao Rui De Tai Metal Produk Co. Ltd

    Need help? Be sure to visit our support forums for answers to your questions!

    Q:How long is your delivery time?

    A: Umumna éta 5-10 poé lamun barang anu di stock. atawa éta 15-20 poé lamun barang henteu di stock, mangka numutkeun kuantitas.

    Q: Naon istilah Anjeun pembayaran?

    A: pamayaran <= 1000USD, 100% sateuacanna. Mayar> = 1000USD, 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan saméméh shippment.

    Q: Dupi anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

    A: Urang aya pabrik fokus kana hardware rigging leuwih loba taun. produk utama urang téh shackles, bolts panon na kacangan. turnbuckles, klip tali kawat, uli na binders beban, nyieun barang anyar nurutkeun gambar konsumén 'atawa sampel.

    Q: Kumaha anjeun ngadalikeun kualitas anjeun?

    A:First,selection of high-quality raw material from good steel factory. Second,fully produced according to standard process and testing requirement.

    Konsumén Dear:

    Welcome to visit our website and hope our products will satisfy you. We think creatively and manufacture precisely to meet your needs.And we have our own factory and R&D Center. Our main products are shackles,eye bolts,wire rope clips,load binders,turnbuckles,lifting hooks,connecting links,swivels and many other rigging products. Just slow down your fast lifestyle and enjoy our products.

    Your Faithfully,

    Rui De Tai

    Galvanized Screw Pin Bow Shackles G209 samples are free for charge.
    Professional Sales online to answer your question timely within 12 hours.
    Please don’t hesitate to contact us for more information about Rigging Lifting Bolt Anchor Shackles.Warmly welcome you to visit our factory!Hope we can set up mutually benefically business relationship.

    Wilujeng sumping mésér na borongan kami panas jual panas dip galvanized g403 rahang tungtung swivel. Simkuring salah sahiji pabrik paling profésional sarta ngarah produk rigging na suppliers. Mangga jadi bébas meunang sampel bebas tina urang jeung ngahubungan pabrik urang pikeun info leuwih lengkep.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Related Products