Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Tentang Kami

Qingdao Rui De Tai Metal Produk Co. Ltd nyaeta hiji perusahaan nu utamana rancang produk rigging. parusahaan urang aya di kota geulis basisir - Qingdao, nu gampang diakses, padeukeut jeung Bandara Internasional Qingdao jeung kargo port wadahna, ku lokasi geografis alus teuing. parusahaan urang boga manajemén senior, technicians profésional, fasilitas produksi domestik canggih, pangalaman beunghar manajemén produksi, gaya teknis kuat, métode test ilmiah tur sampurna jeung dipercaya jaminan kualitas. 

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami
WhatsApp Online Chat!