We bantuan donya akeh wiwit 1983

Apa rega thimbles stainless steel

Ana akeh jinis saka stainless steel, lan prabédan rega uga relatif gedhé. Saka titik tampilan saka cara produksi, ana jinis plate, casting jinis, lan forging jinis. Umumé, ing jinis piring sing luwih murah, amarga paling saka piring stainless steel sing Iku massa-diprodhuksi, lan biaya murah. Biaya Manganese beda-beda gumantung miturut kerumitan struktur. Forgings diproses ing basis saka ingot stainless steel, supaya rega luwih dhuwur tinimbang sing saka steels stainless cast biasa.

Thimbles stainless steel wis umum digunakake ing basements bangunan kanggo nglindhungi pipo utawa dering wesi sing nggampangake instalasi pipe.

Klasifikasi casing: casing kaku, casing anti banyu fleksibel, tabung baja casing, lan casing logam.

 


Post wektu: Sep-18-2018
Tampilan Online Chat!