Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Naon harga Thimbles stainless steel

Aya loba jenis stainless steel, sarta bédana harga oge kawilang gede. Ti sudut pandang sahiji metodeu produksi, aya jenis piring, casting jenis, sarta forging jenis. Sacara umum, jenis pelat anu langkung mirah, sabab lolobana pelat stainless steel anu Éta nimbulkeun dihasilkeun, sarta biaya anu handap. Biaya castings variasina luyu pajeulitna struktur. Forgings aya olahan dina dasar ingots stainless steel, jadi hargana leuwih luhur batan nu ti steels steel matak biasa.

Thimbles stainless steel ilahar dipaké dina basements wangunan ngajaga pipa atawa cingcin beusi nu mempermudah instalasi pipa.

Klasifikasi casing: casing kaku, casing waterproof fleksibel, tube baja casing, sarta casing logam.

 


Pos waktos: Sep-18-2018
WhatsApp Online Chat!