Која е цената на Thimbles нерѓосувачки челик

Која е цената на Thimbles нерѓосувачки челик

Постојат многу видови на нерѓосувачки челик, и разликата во цената е исто така релативно голем. Од гледна точка на методи за производство на, постојат типови плоча, кастинг видови, и фалсификување на видови. Во принцип, видови на плочи се поевтини, бидејќи поголемиот дел од нерѓосувачки челик плочи се е масовно произведени, а цената е пониска. Цената на одлеаноци варира во зависност од сложеноста на структурата. Отковки се обработуваат врз основа на инготи од нерѓосувачки челик, па цената е повисока од онаа на обичните леано нерѓосувачки челици.

Thimbles нерѓосувачки челик е најчесто се користат во изградба на подруми за заштита на цевки или железни алки кои се олесни инсталација на цевки.

Класификација на обвивка: Цврсти обвивка, флексибилни водоотпорен обвивка, обвивка челични цевки, и метал обвивка.

 


Post time: Sep-18-2018