1/2 Stainless Steel S Hook manufacturers and suppliers | Rui De Tai
We bantuan donya akeh wiwit 1983

1/2 Steel S Pancing

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Detail produk

    1. katrangan saka 1/2 Steel S Pancing

    DETAILS

    Steel S Pancing

    • Material: Stainless Steel, SS304 utawa SS316

    9.png

    Cocog kanggo nggunakake ngangkat

    Size (mm)

    Ukuran (mm)

    100pcs bobot
    (lbs)

    B

    C

    D

    L

    3 * 25

    7

    3,5

    3

    25

    0.3

    4 * 35

    11

    5

    4

    35

    0,7

    5 * 45

    14

    6

    5

    45

    1.5

    6 * 55

    16

    7

    6

    55

    2.6

    7 * 65

    18

    8

    7

    65

    4.4

    8 * 75

    23

    10

    8

    75

    5.6

    10 * 100

    25

    13

    10

    100

    12,7

    12 * 120

    30

    15

    12

    120

    14

    2. Keterangan Product saka Steel S Pancing

    Item: Steel S Pancing

    Koleksi: US Koleksi

    Size:saka 3 * 25 kanggo 12 * 120

    Packing: PP tas + karton + pallet, utawa miturut pelanggan '

    Load port: port Qingdao utawa bandar liyane ing China

    Shipping: dening kapal utawa dening online

    Quality rega Competitive lan becik. perlu khusus pelanggan 'wis tampi

     

     

    Welcome to tuku lan barang sade panas kita 1/2 stainless steel s pancing. Kita lagi siji saka manufaktur paling profesional lan anjog produk rigging lan supplier. Mangga dipun njaluk sample free saka kita lan kontak kita pabrik kanggo info liyane.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!