1/2 Stainless Steel S Hook manufacturers and suppliers | Rui De Tai
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

1/2 steel Steel S Hook

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian produk

    1. Pedaran ti 1/2 steel Steel S Hook

    rinci

    Steel Steel S Hook

    • Bahan: steel Steel, SS304 atanapi SS316

    9.png

    Cocog jeung pamakéan kalawan ngangkat

    Ukuran (mm)

    Dimensi (mm)

    100pcs beurat
    (lbs)

    B

    C

    D

    L

    3 * 25

    7

    3,5

    3

    25

    0,3

    4 * 35

    11

    5

    4

    35

    0.7

    5 * 45

    14

    6

    5

    45

    1.5

    6 * 55

    16

    7

    6

    55

    2.6

    7 * 65

    18

    8

    7

    65

    4.4

    8 * 75

    23

    10

    8

    75

    5.6

    10 * 100

    25

    13

    10

    100

    12,7

    12 * 120

    30

    15

    12

    120

    14

    2. spésifikasi Produk tina steel Steel S Hook

    Cipondoh, Tangerang: Steel Steel S Hook

    Jenis: AS tipe

    Ukuran: ti 3 * 25 nepi ka 12 * 120

    Packing: PP kantong + karton + Usuk, atawa nurutkeun para nasabah '

    Beban port: port Qingdao atanapi palabuhan lianna di Cina

    Pengiriman barang: ku kapal atawa ku hawa

    kualitasna, harga kalapa jeung layanan alus. kedah husus konsumén 'geus tampi

     

     

    Wilujeng sumping mésér na borongan jual panas kami 1/2 stainless steel s hook. Simkuring salah sahiji pabrik paling profésional sarta ngarah produk rigging na suppliers. Mangga jadi bébas meunang sampel bebas tina urang jeung ngahubungan pabrik urang pikeun info leuwih lengkep.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat!