5/8 Stainless Steel Trigger Snap manufacturers and suppliers | Rui De Tai
We bantuan donya akeh wiwit 1983

5/8 Steel Trigger Belang

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Detail produk

    1. Product Pambuka saka 5/8 Steel Trigger Belang

    23.png

     

    2. Keterangan Product saka 5/8 Steel Trigger Belang

    Item: 5/8 Steel Trigger Belang

    Material: karton baja

    Lumahing: werna poto lan polish

    MOQ: 200 bêsik

    Produksi Kapasitas: 1 Kemas saben sasi

     

    Quality rega Competitive lan becik. perlu khusus pelanggan 'wis tampi

     

    3. Paket lan kapal saka 5/8 Steel Trigger Belang

    Packing: tas utawa karton cilik Gunny lan pallet utawa liyane selaras, utawa miturut sarat pelanggan '

    Shipping: dening kapal utawa dening online

    Sarat Pembayaran: pembayaran 30% ing advance utawa LC

    Wektu kiriman: 1 wadhah siji sasi

    Load port: port Qingdao utawa bandar liyane ing China

    Welcome to tuku lan barang kita panas sade 5/8 stainless steel pemicu sworo seru. Kita lagi siji saka manufaktur paling profesional lan anjog produk rigging lan supplier. Mangga dipun njaluk sample free saka kita lan kontak kita pabrik kanggo info liyane.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!