5/8 Stainless Steel Trigger Snap manufacturers and suppliers | Rui De Tai
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

5/8 steel Steel pemicu snap

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian produk

    1. Produk Perkenalan teh 5/8 steel Steel pemicu snap

    23.png

     

    2. spésifikasi Produk tina 5/8 steel Steel pemicu snap

    Cipondoh, Tangerang: 5/8 steel Steel pemicu snap

    Bahan: karton baja

    Beungeut: warna diri jeung Polandia

    MOQ: 200 lembar

    Produksi Kamampuh: 1 peti per bulan

     

    kualitasna, harga kalapa jeung layanan alus. kedah husus konsumén 'geus tampi

     

    3. Package and shipping of 5/8 steel Steel pemicu snap

    Packing: kantong atawa karton hal Gunny na Usuk atawa lianna ngaropéa, atawa nurutkeun sarat konsumén '

    Pengiriman barang: ku kapal atawa ku hawa

    Sarat pembayaran: mayar 30% sateuacanna atanapi LC

    Waktos pangiriman: 1 wadahna keur sabulan

    Beban port: port Qingdao atanapi palabuhan lianna di Cina

    Wilujeng sumping mésér na borongan kami panas jual 5/8 stainless steel pemicu snap. Simkuring salah sahiji pabrik paling profésional sarta ngarah produk rigging na suppliers. Mangga jadi bébas meunang sampel bebas tina urang jeung ngahubungan pabrik urang pikeun info leuwih lengkep.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat!