Galvanized Commercial Type Cast Iron Turnbuckles manufacturers and suppliers | Rui De Tai
We bantuan donya akeh wiwit 1983

Commercial Galvanized Koleksi Cast Iron Turnbuckles

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Detail produk

    1. Pambuka Product saka Koleksi Commercial Galvanized Cast Iron Turnbuckles

    DETAILS

    Koleksi Turnbuckles Commercial

    • Size: 6 × 100 kanggo 24 × 350
    • Material: Karton baja kanggo Mripat, Malleable kanggo awak
    • Lumahing: Galvanized lan liyane
    • Teknologi: Cast

    11.jpg

    produk iki digunakake kanggo tali kawat

    Size
    (mm)

    WLL
    (kg)

    Ukuran (mm)

    Bobot
    (lbs)

    B

    C

    D

    e

    F

    L

    6 × 100

    100

    145

    215

    12

    10

    6

    100

    0.35

    8 × 125

    200

    185

    280

    14

    12

    8

    125

    0.53

    10 × 150

    300

    210

    325

    16

    14

    9

    150

    0,79

    12 × 200

    500

    275

    430

    19

    18

    11

    200

    1.41

    16 × 250

    1000

    345

    540

    23

    24

    14

    250

    3,18

    20 × 300

    1500

    435

    670

    28

    26

    18

    300

    4.96

    22 × 330

    2200

    480

    740

    34

    32

    20

    330

    7,79

    24 × 350

    3000

    555

    830

    36

    36

    21

    350

    9,58

    2. Keterangan Product saka Commercial Koleksi Turnbuckles

     Item: Koleksi Turnbuckles Commercial

    Koleksi: Commercial Koleksi

    Material: Q235 baja Kanggo Mripat, Malleable kanggo awak

    Size:6 × 100 kanggo 24 × 350

     Lumahing: Galvanized lan liyane

     MOQ: 1000 bêsik

     Produksi Kapasitas: 2 Kemas saben sasi

    Quality rega Competitive lan becik. perlu khusus pelanggan 'wis tampi

    3. Paket lan kapal saka Commercial Koleksi Turnbuckles

     Packing: tas utawa karton cilik Gunny lan pallet utawa liyane selaras, utawa miturut sarat pelanggan '

    Shipping: dening kapal utawa dening online

     Sarat Pembayaran: pembayaran 30% ing advance utawa LC

     Wektu kiriman: 1 wadhah siji sasi

     Load port: port Qingdao utawa bandar liyane ing China

    1.png

    2.png

    4. Pambuka Company

    Qingdao Rui De Tai Metal Products Co. Ltd iku sawijining perusahaan sing utamané Pabrik produk rigging. We sing spesialisasine ing macem-macem rigging, kayata blok, turnbuckles, Load Binders, pancingan, bolts mripat lan perkakas, klip tali kawat, thimbles, jangkar, sworo seru pancingan, chain anchor, Clamps lan rigging stainless steel. Kangge, kita bisa njupuk munggah bisnis Processing miturut gambar, conto lan bahan diwenehake dening pelanggan.

    Workshop

    3.png

    Test sadurunge pangiriman

    7.png

     

    Welcome to tuku lan barang sade panas kita galvanis jinis matak turnbuckles wesi komersial. Kita lagi siji saka manufaktur paling profesional lan anjog produk rigging lan supplier. Mangga dipun njaluk sample free saka kita lan kontak kita pabrik kanggo info liyane.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!