Galvanized Commercial Type Cast Iron Turnbuckles manufacturers and suppliers | Rui De Tai
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Komérsial Galvanized Tipe Matak Beusi Turnbuckles

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian produk

    1. Perkenalan Produk tina Tipe komérsial Galvanized Matak Beusi Turnbuckles

    rinci

    Type Turnbuckles komérsial

    • Ukuran: 6 × 100 jeung 24 × 350
    • Bahan: karton baja pikeun Panon, Malleable pikeun awak
    • Beungeut: Galvanized jeung nu lianna
    • Téhnologi: matak

    11.jpg

    produk ieu dipaké pikeun tali kawat

    Ukuran
    (mm)

    WLL
    (kg)

    Dimensi (mm)

    Beurat
    (lbs)

    B

    C

    D

    E

    F

    L

    6 × 100

    100

    145

    215

    12

    10

    6

    100

    0,35

    8 × 125

    200

    185

    280

    14

    12

    8

    125

    0,53

    10 × 150

    300

    210

    325

    16

    14

    9

    150

    0,79

    12 × 200

    500

    275

    430

    19

    18

    11

    200

    1,41

    16 × 250

    1000

    345

    540

    23

    24

    14

    250

    3,18

    20 × 300

    1500

    435

    670

    28

    26

    18

    300

    4,96

    22 × 330

    2200

    480

    740

    34

    32

    20

    330

    7,79

    24 × 350

    3000

    555

    830

    36

    36

    21

    350

    9,58

    2. spésifikasi Produk tina komérsial Tipe Turnbuckles

     Item: Type Turnbuckles komérsial

    Jenis: komérsial tipe

    Bahan: Q235 baja Pikeun Panon, Malleable pikeun awak

    Ukuran: ti 6 × 100 jeung 24 × 350

     Beungeut: Galvanized jeung nu lianna

     MOQ: 1000 lembar

     Produksi Kamampuh: 2 peti per bulan

    kualitasna, harga kalapa jeung layanan alus. kedah husus konsumén 'geus tampi

    3. Paket na pengiriman barang tina komérsial Tipe Turnbuckles

     Packing: kantong atawa karton hal Gunny na Usuk atawa lianna ngaropéa, atawa nurutkeun sarat konsumén '

    Pengiriman barang: ku kapal atawa ku hawa

     Sarat pembayaran: mayar 30% sateuacanna atanapi LC

     Waktos pangiriman: 1 wadahna keur sabulan

     Beban port: port Qingdao atanapi palabuhan lianna di Cina

    1.png

    2.png

    4. Perkenalan Company

    Qingdao Rui De Tai Metal Produk Co. Ltd nyaeta hiji perusahaan nu utamana rancang produk rigging. Kami specializing di sagala rupa rigging, kayaning shackles, turnbuckles, beban binders, kait, bolts panon na mété, klip tali kawat, thimbles, anchors, snap uli, ranté jangkar, clamps na rigging stainless steel. Samentara éta, urang bisa nyandak up bisnis processing nurutkeun kana gambar, sampel jeung bahan disadiakeun ku konsumén.

    bengkel

    3.png

    Test saméméh kiriman

    7.png

     

    Wilujeng sumping mésér na borongan jual panas kami galvanized tipe tuang turnbuckles beusi komérsial. Simkuring salah sahiji pabrik paling profésional sarta ngarah produk rigging na suppliers. Mangga jadi bébas meunang sampel bebas tina urang jeung ngahubungan pabrik urang pikeun info leuwih lengkep.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat!