3 1/2 Stainless Steel Swivel Snap Shackles with Eye End manufacturers and suppliers | Rui De Tai
We bantuan donya akeh wiwit 1983

3 1/2 Steel putar Belang blok karo Mripat End

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Detail produk

    1. katrangan saka 3 1/2 Steel putar Belang blok Kanthi Mripat End

    DETAILS

    Steel putar Belang blok Kanthi Mripat End

    • Material: Stainless Steel, SS304 utawa SS316

    20.png

    Cocog kanggo nggunakake ngangkat

    Size (ing)

    Ukuran (mm)

    WLL (t)

    A

    B

    C

    12 * 52

    52

    9

    12

    0,275

    16 * 66

    66

    12

    16

    0,5

    22 * 96

    96

    16

    22

    0,875

    2. Keterangan Product saka Steel putar Belang blok Kanthi Mripat End

    Item: Steel putar Belang blok Kanthi Mripat End

    Jinis Steel putar Belang blok Kanthi Mripat End:US Koleksi

    Gedhéné Steel putar Belang blok Kanthi Mripat End: saka 12 * 52 kanggo 22 * 96

    Packing kanggo Steel putar Belang blok Kanthi Mripat End : Standar paket seaworthy internasional utawa selaras.

    Load port: port Qingdao utawa bandar liyane ing China

    Shipping: dening kapal utawa dening online

    Yen sampeyan duwe liyane Pitakonan, pls aran gratis kanggo hubungi kita minangka ngisor:

    Ann Zhang (manager Sales)

    Qingdao Rui De Tai Metal Products Co. Ltd

    Tel: 86 0532 88293060

    Ph: 86 18661631650

    Fax: 86 0532 88293060

    E-mail: ann@qdruidetai.com

    Web: www.rdt-rigging.com

    Skype: ann.zhang1987

    Whats app: 06 18661631650

     

    Welcome to tuku lan barang sade panas kita 3 1/2 putar stainless steel sworo seru blok karo mburi mripat. Kita lagi siji saka manufaktur paling profesional lan anjog produk rigging lan supplier. Mangga dipun njaluk sample free saka kita lan kontak kita pabrik kanggo info liyane.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!