55T 2 1/2US Type Bolt Type Chain Shackles G2150 manufacturers and suppliers | Rui De Tai
We bantuan donya akeh wiwit 1983

55T 2 1 / 2US Koleksi Bolt Koleksi Chain blok G2150

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Detail produk

    1. Pambuka Product saka 55T 2 1 / 2US Koleksi Bolt Koleksi Chain blok G2150

    DETAILS

    US Koleksi Bolt blok Koleksi Chain G2150

    • Size: 3/16 "kanggo 4"
    • Makarya Load Limited: 1 / 3T kanggo 150T
    • Material: karton baja
    • Lumahing: Galvanized, Dip Hot Galvanized, Painted, Teknik galvanis, Daromet lan liyane
    • Palsu lan panas dianggep
    • faktor safety: 1: 4 utawa 1: 6

    7.png

    Cocog kanggo nggunakake ngangkat

    drawing.png

    2. Keterangan Produk AS Koleksi Bolt blok Koleksi Chain G2150

    Item: US Koleksi Bolt blok Koleksi Chain G2150

    Koleksi: US Koleksi

    Material: awak 45 # baja, pin punika 40Cr

    Size: saka 3/16 "kanggo 4"

    Makarya Load Limited: 1 / 3T kanggo 150T

    Lumahing: Galvanized, Dip Hot Galvanized, Painted, Teknik galvanis, Daromet lan liyane

    MOQ: 1000 bêsik

    Produksi Kapasitas: 3 Kemas saben sasi

    3. Paket lan kapal saka Bolt Koleksi Chain blok G2150

    Packing:  International standar cilik kayu seaworthy utawa saben requirement customer.

    Pembayaran Sarat:  30% déning T / T, imbangan kudu mbayar sawise ndeleng salinan B / L; L / C ing ngarsane; Western Union.

    Wektu kiriman: 25T siji sasi

    Load port: port Qingdao utawa bandar liyane ing China

    3.png

    2.png

    Workshop saka Bolt Koleksi Chain blok G2150

    5.png

    Test sadurunge kapal Bolt Koleksi Chain blok G2150

    6.png

     

    Welcome to tuku lan barang sade panas kita 55t 2 1 / 2us jinis bolt jinis chain blok g2150. Kita lagi siji saka manufaktur paling profesional lan anjog produk rigging lan supplier. Mangga dipun njaluk sample free saka kita lan kontak kita pabrik kanggo info liyane.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!