3 1/2 Stainless Steel Swivel Snap Shackles with Eye End manufacturers and suppliers | Rui De Tai
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

3 1/2 steel Steel Swivel snap Shackles kalawan Panon Ahir

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian produk

    1. Pedaran ti 3 1/2 steel Steel Swivel snap Shackles Jeung Panon Ahir

    rinci

    Steel Steel Swivel snap Shackles Jeung Panon Ahir

    • Bahan: steel Steel, SS304 atanapi SS316

    20.png

    Cocog jeung pamakéan kalawan ngangkat

    Ukuran (dina)

    Dimensi (mm)

    WLL (t)

    A

    B

    C

    12 * 52

    52

    9

    12

    0,275

    16 * 66

    66

    12

    16

    0,5

    22 * 96

    96

    16

    22

    0,875

    2. spésifikasi Produk tina steel Steel Swivel snap Shackles Jeung Panon Ahir

    Cipondoh, Tangerang: Steel Steel Swivel snap Shackles Jeung Panon Ahir

    Jenis Steel Steel Swivel snap Shackles Jeung Panon Ahir:AS tipe

    Ukuran Steel Steel Swivel snap Shackles Jeung Panon Ahir: ti 12 * 52 ka 22 * 96

    Paking pikeun Steel Steel Swivel snap Shackles Jeung Panon Ahir : The baku pakét seaworthy internasional atanapi ngaropéa.

    Beban port: port Qingdao atanapi palabuhan lianna di Cina

    Pengiriman barang: ku kapal atawa ku hawa

    Upami Anjeun gaduh patarosan sejen, PLS ngarasa Luncat ngahubungan kami sakumaha dihandap:

    Ann Zhang (manajer Penjualan)

    Qingdao Rui De Tai Metal Produk Co. Ltd

    Tel: 86 0532 88293060

    Ph: 86 18661631650

    Fax: 86 0532 88293060

    Surélék: ann@qdruidetai.com

    Web: www.rdt-rigging.com

    Skype: ann.zhang1987

    Whats aplikasi: 06 18661631650

     

    Wilujeng sumping di meuli jeung borongan jual panas kami 3 1/2 swivel stainless steel snap shackles kalawan tungtung panon. Simkuring salah sahiji pabrik paling profésional sarta ngarah produk rigging na suppliers. Mangga jadi bébas meunang sampel bebas tina urang jeung ngahubungan pabrik urang pikeun info leuwih lengkep.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat!