We bantuan donya akeh wiwit 1983

The rigging blok ing nggunakake pancegahan

1. Aja nggunakake rigging rusak

2, nalika ngangkat, ora corak, rigging

3, aja iket rigging

4, supaya tearing sewing commissure utawa karya kakehan

5, nalika obah rigging, ora seret

6, supaya kuwat utawa kejut mbukak

7, saben rig kudu dicenthang sadurunge saben nggunakake

8, Polyester tahan kanggo asam anorganik, nanging rawan kanggo Organic asam

9. polypropylene cocok dienggo ing panggonan sing paling tahan kanggo kimia

10, nilon nduweni kemampuan kanggo nolak asam anorganik, ngrugekke kanggo karusakan asam organik

11. Nalika nilon iku udan, bisa ilang nganti 15%

 


Post wektu: Sep-18-2018
Tampilan Online Chat!