Ние им помагаме на светот расте од 1983 година

Окови за местење во употреба на мерки на претпазливост

1. Не користете оштетени местење

2, кога дигање, не пресврт, местење

3, не дозволувајте местење јазол

4, за да се избегне кинење шиење комисура или преоптоварување работа

5, кога се движат местење, не го влечете

6, за да се избегне силна или шок оптоварување

7, секој екипаж мора да се проверува пред секоја употреба

8, полиестер е отпорна на неоргански киселини, но е подложен на органски киселини

9. Полипропилен е погоден за употреба во места кои се најмногу отпорни на хемикалии

10, најлон има способност да се спротивстави на неоргански киселини, подложни на оштетување на органска киселина

11. Кога најлон е влажна, тоа може да изгуби и до 15%

 


Време на мислењето: Септември-18-2018
WhatsApp Онлајн Chat!