Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

The rigging Shackles dina pamakéan di precautions

1. Ulah make rigging ruksak

2, nalika ngangkat, ulah pulas, rigging

3, ulah ngantep cangreud rigging

4, ulah tearing jahit commissure atanapi karya overload

5, nalika pindah rigging, ulah sered

6, ulah kuat atanapi shock beban

7, unggal geger kudu dipariksa saméméh unggal pamakéan

8, poliéster tahan ka asam anorganik, tapi mangrupa rentan ka asam organik

9. polipropilén téh cocog pikeun pamakéan di tempat anu paling tahan ka kimia

10, nilon mibanda kamampuhan pikeun nolak asam anorganik, rentan ka ruksakna asam organik

11. Lamun nilon teh nyaeta baseuh, eta bisa leungit nepi ka 15%

 


Pos waktos: Sep-18-2018
WhatsApp Online Chat!