We bantuan donya akeh wiwit 1983

Apa nggunakake klip tali kawat?

1. kabel tali ngawat-ngawati bakal gesper ing bagean apa saka tali kawat lan U-samberan Gesper ing bagean buntut saka tali kawat.

2. Wire klip tali ora kudu gantian disusun ing tali kawat.

3. Ing kadohan antarane tali Clamps kabel padha kanggo 6-7 kaping ing diameteripun tali kawat.

4. Wire ngawat-ngawati ukuran nominal mm Nomer minimal saka kabel tali Clamps

 


Post wektu: Sep-18-2018
Tampilan Online Chat!