Ние им помагаме на светот расте од 1983 година

Што е употребата на јажиња клипови?

1. јаже струјна жица ќе тока на работниот дел од јажиња и бравата на U-Болт на опашката на јажиња.

2. јажиња клипови не треба да се наизменично наредени на јажиња.

3. растојанието помеѓу јаже стеги на жица е еднаква на 6-7 пати поголема од дијаметарот на жица јаже.

4. Жица Стегач номинална големина mm Минималниот број на јаже прстиња

 


Време на мислењето: Септември-18-2018
WhatsApp Онлајн Chat!