Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

Çfarë është përdorimi i clips litar teli?

1. litar pirg tela do të shtrëngoj në pjesën e punës së litar teli dhe shtrëngoj U-rrufe në pjesën e pasme të litar teli.

2. Wire clips litar nuk duhet të organizohet alternuar në litar teli.

3. Distanca në mes të clamps litar teli është e barabartë me 6-7 herë diametër litar teli.

4. Wire pirg madhësisë nominale mm numrin minimal të clamps litar teli

 


Ora Post: Sep-18-2018
WhatsApp Online Chat!