Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Naon pamakéan klip tali kawat?

1. kawat tali clamp wajib ngaitkeun dina bagian gawe dina tali kawat sarta U-baud ngaitkeun dina bagian buntut tina tali kawat.

2. Kawat klip tali teu kudu ganti disusun dina tali kawat.

3. Jarak antara tali clamps kawat sarua jeung 6-7 kali diaméter tali kawat.

4. Kawat clamp ukuranana nominal mm Jumlah minimum kawat tali clamps

 


Pos waktos: Sep-18-2018
WhatsApp Online Chat!