Stainless Steel DIN6899B Wire Rope Thimbles manufacturers and suppliers | Rui De Tai
We bantuan donya akeh wiwit 1983

Thimbles Rope Steel DIN6899B Wire

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Detail produk

    1. katrangan saka Steel DIN6899B Wire thimbles Ropedrawing.png

    2. Keterangan Product saka thimbles Rope Steel DIN6899B Wire

    Item: Thimbles Rope Steel DIN6899B Wire

    Koleksi: DIN6899B

    Gedhéné Steel DIN6899B thimbles : saka 2.5mm kanggo 42mm

    Material  saka  Steel DIN6899B thimbles : SS304 utawa SS 316 (A2 utawa A4)

    Lumahing saka  Steel DIN6899B thimbles :Self colored

    Packing saka  Steel DIN6899B thimbles :PP tas + karton + pallet, utawa miturut pelanggan '

    Load port: port Qingdao utawa bandar liyane ing China

    Shipping:  kargo gedhe dening kapal, sampel dening Express, nyoba supaya dening online

    Apa kita bisa nindakake iku minangka ngisor iki:

    ♦ Response cepet:

    Reply priksaan utawa pitakonan ing 24 jam apa.

    ♦ Full Service Inggris:

    Kadinas Experienced njawab kabeh pitakonan Panjenengan ing Inggris profesional lan lancar

    ♦ OEM & ODM:

    Selaras ukuran, dawa lan desain kasedhiya.

    ♦ Creative One-Stop Solutions:

    solusi eksklusif lan unik bisa diwenehake kanggo customer kita déning insinyur kita uga dilatih lan profesional.

    ♦ Service:

    Good sawise-sales service, bantuan customer kanggo ngatasi masalah babagan products.Provide layanan remot.

    ♦ Quality:

    QA wong profesional nggawe pengawasan ketat sadurunge pangiriman.

     

     

    Welcome to tuku lan barang panas sade baja din6899b stainless tali kawat thimbles kita. Kita lagi siji saka manufaktur paling profesional lan anjog produk rigging lan supplier. Mangga dipun njaluk sample free saka kita lan kontak kita pabrik kanggo info liyane.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!