Stainless Steel DIN6899B Wire Rope Thimbles manufacturers and suppliers | Rui De Tai
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Thimbles tali steel Steel DIN6899B Kawat

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian produk

    1. Pedaran ti steel Steel DIN6899B Kawat Thimbles talidrawing.png

    2. spésifikasi Produk tina steel Steel DIN6899B Kawat Thimbles tali

    Cipondoh, Tangerang: Thimbles tali steel Steel DIN6899B Kawat

    Jenis: DIN6899B

    Ukuran steel Steel DIN6899B Thimbles : ti 2.5mm mun 42mm

    Bahan  tina  steel Steel DIN6899B Thimbles : SS304 atanapi SS 316 (A2 atawa A4)

    Tamansari tina  steel Steel DIN6899B Thimbles : Self warna

    Paking tina  steel Steel DIN6899B Thimbles :PP kantong + karton + Usuk, atawa nurutkeun para nasabah '

    Beban port: port Qingdao atanapi palabuhan lianna di Cina

    Pengiriman barang:  kargo badag ku kapal, sampel ku express, sidang urutan ku hawa

    Keur naon urang tiasa ngalakukeun anu sakumaha di handap ieu:

    ♦ Tanggapan Gancang:

    Bales panalungtikan Anjeun atawa patalékan dina 24 jam gawe.

    ♦ Full Service Inggris:

    staffs ngalaman ngajawab sagala patarosan anjeun dina basa Inggris profésional sarta béntés

    ♦ OEM & ODM:

    Ngaropéa ukuranana, panjangna jeung desain anu aya.

    ♦ Kreatif Hiji-gaul Leyuran:

    solusi ekslusif jeung unik bisa disadiakeun pikeun nasabah urang ku insinyur urang well-dilatih jeung profésional.

    ♦ Service:

    Alus sanggeus-jualan jasa, pitulung customer pikeun ngajawab masalah ngeunaan products.Provide jasa jauh.

    ♦ Quality:

    QA jalma profésional nyieun inspeksi ketat saméméh kiriman.

     

     

    Wilujeng sumping mésér na borongan panas jual baja din6899b steel tali kawat thimbles urang. Simkuring salah sahiji pabrik paling profésional sarta ngarah produk rigging na suppliers. Mangga jadi bébas meunang sampel bebas tina urang jeung ngahubungan pabrik urang pikeun info leuwih lengkep.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat!