Stainless Steel Long D Shackles Long Type manufacturers and suppliers | Rui De Tai
We bantuan donya akeh wiwit 1983

Steel Long D blok Long Koleksi

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Detail produk

    1. katrangan saka Steel Long D blok Long Koleksi

    DETAILS

    Steel Long D blok Long Koleksi

    • Material: Stainless Steel, SS304 utawa SS316

    25.png

    Cocog kanggo nggunakake ngangkat

    Ukuran (mm)

    WLL (kg)

    BL
    (kg)

    A

    B

    C

    D

    4

    4

    8

    30

    175

    700

    5

    5

    10

    37.5

    313

    1250

    6

    6

    12

    45

    450

    1800

    8

    8

    16

    60

    688

    2750

    10

    10

    20

    75

    813

    3250

    12

    12

    24

    90

    1600

    6400

    2. Keterangan Product saka Steel Long D blok Long Koleksi

    Item: Steel Long D blok Long Koleksi

    Koleksi: Long Koleksi

    Size:saka 4mm kanggo 12mm

    Packing: PP tas + karton + pallet, utawa miturut pelanggan '

    Load port: port Qingdao utawa bandar liyane ing China

    Shipping: dening kapal utawa dening online

     

    1. Apa sing pabrik utawa dagang perusahaan?

    We diwiwiti minangka pabrik anchor chain bab 20 taun kepungkur lan mboko sithik dikembangaké dadi produsen amba ing Penyetor marine.

    Ing wektu sing padha, kanggo njangkepi panjalukane akeh saka klien kita ing wilayah bisnis anyar, kita ditambahi orane katrangan kita kanggo hardware rigging lan fasteners, lan hardware liyane sing gegandhengan kanthi nyetel kemitraan ngalangi pabrik liyane.

    Saiki kita lagi bangga ngomong sing Rui DE TAI wis ditingkat minangka supplier ndhuwur ing rante & rigging hardware ing Cina Lor.

     

    2. Where is pabrik Panjenengan located

    pabrik kita dumunung ing Jimo, Langkawi City, Langkawi Shandong, China.

    Sampeyan lagi tampi kanggo ngunjungi kita sembarang wektu kanggo kerjasama mangsa.

     

    3. Apa barang kowe sumber?

    Kaya kasebut ing ndhuwur, nyediakke kabeh jinis Penyetor marine, rentengan, rigging hardware, fasteners, lan hardware sing gegandhengan.

     

    4. Apa kang ngontrol kualitas?

    Kanthi nyetel TCTerms kontrol kualitas lan inspecting ing saben proses produksi karo standar ketat, produk risak bakal ngilangi sadurunge packaging lan layang.

    Kanggo pabrik partner, kita nggunakake sistem komprehensif kualitas standar kanggo ngira-ngira baris produksi. Uga tim QC profesional kita bakal ngleksanakake mriksa Onsite lan rampung mriksa produk sadurunge pangiriman.

     

    5. Apa sing sampeyan luwih dipercoyo tinimbang pabrik liyane?

    Response cepet:

    We saran pitakonan Panjenengan langsung 24 jam dina, 7 dina saben minggu.

    Price Competitive:

    Kita bisa nyedhiyani rega luwih competitive adhedhasar tingkat kualitas padha oleh manajemen liyane efisiensin ing saben proses.

    Siji-mandeg Solution:

    Cukup ngomong apa sampeyan kudu, lan kita bakal tokoh metu solusi siji-mandeg kanggo bisnis kanggo nyimpen

    wektu lan gaweyan.

     

    6. Pripun mbayar?

    Kita nampa 30% pembayaran ing advance & 70% sadurunge pangiriman kerja sama pisanan, kanthi T / T utawa L / C.

     

    7. Apa aku nampa barang?

    Kanthi agen transportasi profesional, kita saged produk layang kanggo paling bandar kabeh ndonya. layanan Door-to-door uga didhukung. FOB, C & F, CIF sing paling umum dipigunakaké istilah perdagangan.

     

    Welcome to tuku lan barang kita panas sade stainless steel dawa d blok jinis long. Kita lagi siji saka manufaktur paling profesional lan anjog produk rigging lan supplier. Mangga dipun njaluk sample free saka kita lan kontak kita pabrik kanggo info liyane.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!