Stainless Steel Long D Shackles Long Type manufacturers and suppliers | Rui De Tai
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Steel Steel Long D Shackles Long Tipe

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian produk

    1. Pedaran ti steel Steel Long D Shackles Long Tipe

    rinci

    Steel Steel Long D Shackles Long Tipe

    • Bahan: steel Steel, SS304 atanapi SS316

    25.png

    Cocog jeung pamakéan kalawan ngangkat

    Dimensi (mm)

    WLL (kg)

    Bl
    (kg)

    A

    B

    C

    D

    4

    4

    8

    30

    175

    700

    5

    5

    10

    37,5

    313

    1250

    6

    6

    12

    45

    450

    1800

    8

    8

    16

    60

    688

    2750

    10

    10

    20

    75

    813

    3250

    12

    12

    24

    90

    1600

    6400

    2. spésifikasi Produk tina steel Steel Long D Shackles Long Tipe

    Item: steel Steel Long D Shackles Long Tipe

    Jenis: Long tipe

    Ukuran: ti 4mm mun 12mm

    Packing: PP kantong + karton + Usuk, atawa nurutkeun para nasabah '

    Beban port: port Qingdao atanapi palabuhan lianna di Cina

    Pengiriman barang: ku kapal atawa ku hawa

     

    1. Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

    Urang dimimitian salaku hiji pabrik jangkar ranté ngeunaan 20 taun ka tukang tur laun dimekarkeun jadi produsén badag di suplai laut.

    Dina waktu nu sarua, pikeun minuhan tungtutan tumuwuh tina klien kami di wewengkon bisnis anyar, kami dimekarkeun lingkup urang pikeun hardware rigging na fasteners, sarta hardware patali séjén ku cara nyetel partnership solid jeung pabrik lianna.

    Ayeuna urang geus reueus disebutkeun yen RUI DE TAI geus rengking salaku supplier luhur dina ranté & rigging hardware dina kalér Cina.

     

    2. Dimana ieu pabrik anjeun ayana?

    pabrik urang perenahna di Jimo, Qingdao Kota, Propinsi Shandong, Cina.

    Nu nuju tampi nganjang kami wae keur gawé babarengan hareup.

     

    3. produk Naon anu anjeun nyadiakeun?

    Sakumaha didadarkeun di luhur, supplying sagala jinis suplai laut, ranté, rigging hardware, fasteners, sarta hardware patali.

     

    4. Kumaha anjeun ngadalikeun kualitas?

    Ku cara nyetel titik kadali kualitas sarta inspecting di tiap proses produksi kalawan standar ketat, anu produk cacad bakal ngaleungitkeun saméméh bungkusan na pangiriman.

    Pikeun pabrik pasangan kami nganggo sistem komprehensif standar kualitas pikeun evaluate garis produksi. Ogé tim QC profésional urang bakal ngalaksanakeun pariksa onsite na rengse mariksa produk saméméh pangiriman.

     

    5. Kunaon anjeun leuwih dipercaya tibatan pabrik sejen?

    Tanggapan Gancang:

    Urang eupan balik patarosan anjeun geuwat 24 jam sapoé, 7 dinten unggal minggu.

    Harga kalapa:

    Urang bisa méré harga langkung kalapa dumasar kana tingkat kualitas sami ku manajemen leuwih efisien dina unggal prosés.

    Hiji-eureun Solusi:

    Ngan ngomong naon butuh, sarta kami bakal angka kaluar leyuran hiji-eureun pikeun anjeun bisnis keur ngahemat

    waktos anjeun sarta usaha.

     

    6. Kumaha kuring mayar?

    Simkuring nampi 30% pembayaran sateuacanna & 70% saméméh kiriman keur gawé babarengan munggaran, boh ku T / T atawa L / C.

     

    7. Kumaha kuring nampa barang?

    Kalawan agén angkutan profésional kami, kami sanggup produk pangiriman pikeun paling palabuhan sakuliah dunya. jasa panto-to-panto ogé dirojong. FOB, C & F, CIF nu paling ilahar dipake istilah dagang.

     

    Wilujeng sumping mésér na borongan kami panas jual stainless steel lila d shackles tipe panjang. Simkuring salah sahiji pabrik paling profésional sarta ngarah produk rigging na suppliers. Mangga jadi bébas meunang sampel bebas tina urang jeung ngahubungan pabrik urang pikeun info leuwih lengkep.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat!