55T 2 1/2US Type Bolt Type Chain Shackles G2150 manufacturers and suppliers | Rui De Tai
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

55T 2 1 / 2US Tipe baud Tipe Chain Shackles G2150

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian produk

    1. Perkenalan Produk tina 55T 2 1 / 2US Tipe baud Tipe Chain Shackles G2150

    rinci

    AS Tipe baud Shackles Tipe Chain G2150

    • Ukuran: 3/16 "ka 4"
    • Gawe bareng beban dugi: 1 / 3T mun 150T
    • Bahan: karton baja
    • Beungeut: Galvanized, dip Hot Galvanized, dicét, Téknik galvanized, Daromet jeung nu lianna
    • Ngajalin jeung panas diperlakukeun
    • faktor kaamanan: 1: 4 atanapi 1: 6

    7.png

    Cocog jeung pamakéan kalawan ngangkat

    drawing.png

    2. spésifikasi Produk ti AS Tipe baud Shackles Tipe Chain G2150

    Cipondoh, Tangerang: AS Tipe baud Shackles Tipe Chain G2150

    Jenis: AS tipe

    Bahan: badan nyaeta 45 # waja, pin anu 40Cr

    Ukuran: ti 3/16 "ka 4"

    Gawe bareng beban dugi: 1 / 3T mun 150T

    Beungeut: Galvanized, dip Hot Galvanized, dicét, Téknik galvanized, Daromet jeung nu lianna

    MOQ: 1000 lembar

    Produksi Kamampuh: 3 peti per bulan

    3. Paket na pengiriman barang tina baud Tipe Chain Shackles G2150

    Packing:  International baku hal kai seaworthy atanapi per sarat customer.

    Pamayaran Sarat:  30% maju ku T / T, baki kudu dibayar sanggeus ningali salinan tina B / L; L / C dina tetempoan; Western Union.

    Waktos pangiriman: 25T keur sabulan

    Beban port: port Qingdao atanapi palabuhan lianna di Cina

    3.png

    2.png

    Workshop ngeunaan baud Tipe Chain Shackles G2150

    5.png

    Test saméméh kapal baud Tipe Chain Shackles G2150

    6.png

     

    Wilujeng sumping di meuli jeung borongan jual panas kami 55t 2 1 / 2us tipe baud tipe ranté shackles g2150. Simkuring salah sahiji pabrik paling profésional sarta ngarah produk rigging na suppliers. Mangga jadi bébas meunang sampel bebas tina urang jeung ngahubungan pabrik urang pikeun info leuwih lengkep.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat!